неділю, серпня 2

Вечірній обстріл Донецька бойовиками: загинули люди, згоріли будинки


Терористи “ДНР” та російські найманці не залишають у спокої ані наших військових, ані мирних мешканців. В результаті вечірнього обстрілу Донецька в суботу з важкого озброєння, були зруйновані щонайменше 4 будинки в Північному селищі Куйбишевського району – по вулицях Миргородська та Червонопрапорна.
 Згідно з повідомленням «мерії», внаслідок прямого попадання снарядів на Миргородській частково зруйновано три будинки, один будинок – по Червонопрапорній. Також в «міськраді» повідомляють щонайменше про двох поранених. Мікрорайон залишився без електрики. У той же час в соціальних мережах вже виклали фотографії наслідків обстрілів. На фотографіях видно пожежу і серйозні пошкодження будинку. Також в соцмережах пишуть про те, що на Миргородській загинуло щонайменше дві людини за адресою Миргородська, 54.


У будинку під номером 60, поранений 54-річний чоловік, контужена дівчинка, повідомляють місцеві жителі. Куйбишевський район є одним з найбільш страждаючих від обстрілу районів, оскільки межує з територією аеропорту і Пісками. З початку активізації бойових дій звідти регулярно приходять повідомлення про загиблих, поранених і зруйновану інфраструктуру. У зв’язку з цим жителі мікрорайонів Куйбишевського району вже влаштовували мітинг в центрі Донецька проти обстрілів їх житлових кварталів і з їхніх житлових кварталів. 





Джерело: http://patrioty.org.ua/