четвер, серпня 27

У найближчі два роки Путіна відсторонять від президентства - Березовець

Російського президента змусять піти зі своєї посади протягом найближчих 2-3 років. І станеться це незалежно від волі росіян або українців і навіть всупереч надіям і планам самого Путіна.



Про це розповів політтехнолог, директор компанії Berta Communications Тарас Березовець, новину передає «Преса України».

«Путін піде незалежно від бажання українців і росіян. І піде точно всупереч свого бажання. Терміни повалення (смерті, вбивства) Путіна — два-три роки. Він став дуже небезпечний для власного оточення», — вважає Березовець.

Також політолог озвучив прогноз щодо запасу міцності самої Росії, який би дозволив їй і надалі намагатися взяти під свій контроль Україну. На його думку, максимально такий тиск буде здійснюватися не більш півтора-два роки. У той же час процес повернення українців з раніше окупованих територій Донбасу і Криму розтягнеться на десятиліття. 

«Щодо окупованих територій, то гарантом їх повернення до складу України виступить Захід. Він же профінансує відновлення зруйнованої інфраструктури. Процес цей буде довгим — не менше десяти років. Набагато довше піде на повернення розумів людей, які нині мешкають у Криму та в ДНР-ЛНР», — пояснив Березовець.