вівторок, серпня 11

У росіян підупав бойовий дух: Федічев про причину появи на Донбасі генерал-полковника Лєнцова (відео)



Командувач Сухопутними військами Російської Федерації генерал-полковник Олександр Ленцов з’явився на Донбасі не випадково. Це свідчить про те, що у терористів великі проблеми з підтриманням військового духу військовослужбовців.
 Про це в прямому ефірі Свободи слова в понеділок, 10 серпня, сказав директор департаменту соціальної політики Міністерства оборони України Валентин Федічев, повідомляють Патріоти України з посиланням на fakty.ictv.ua. – За свою діяльність на Сході України він (Ленцов – Ред.) був підвищений у військовому званні. З генерала-лейтенанта став генерал-полковником. Такі події відбуваються не випадково.


Зараз його поява пов’язана в першу чергу з тим, що у терористів з’явилися серйозні проблеми з точки зору підтримки бойового духу своїх військовослужбовців, пов’язане з фактичною відмовою Російської Федерації від проекту Новоросія і з невизначеністю завдань. Якщо Путін офіційно заявляє, що “ЛНР” і “ДНР” повинні повернутися до складу України, тоді кожен із присутніх тут громадян Російської Федерації повинен подумати: а яка роль йому відводиться в цьому приєднанні? – сказав він. Федічев додав, що серед терористів на даний момент 70-80% російських громадян і великий відсоток з них – асоціальні елементи.






 Джерело: http://patrioty.org.ua/