четвер, серпня 27

Вже в українському небі: літаки РФ різко активізували аеророзвідку в зоні АТО

Російські винищувачі порушують український повітряний простір. Російські винищувачі порушують український повітряний простір. Країна агресор різко активізувала аеророзвідку в українському повітряному просторі з використанням безпілотників і літаків.

 Про це повідомив сьогодні на брифінгу в Києві представник Адміністрації Президента з питань АТО полковник Олександр Мотузяник, передають Патріоти України. “За інформацією Державної прикордонної служби, в Троїцькому районі (північ Луганської області) Росія щодня веде розвідку з використанням БПЛА.

Російські безпілотники порушують повітряний простір України, слідуючи за маршрутом: с. Бабичеве – сел. Троїцьке – с. Максимика – с. Полтавське”, – розповів Мотузяник. Він також додав, що в Тарасівському районі Ростовської області РФ, який межує зі Станично-Луганським районом Луганської області вздовж кордону вчора вранці було зафіксовано польоти російських винищувачів. Як повідомлялося раніше, спостерігачі спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в небі над Ніжньотеплим Луганської області зафіксували чотири російських літаки

Джерело: http://patrioty.org.ua/