понеділок, серпня 3

Володимир Олійник: скоро ми будемо на Україні


Як заявили на прес-конференції в Москві керівники «Комітету порятунку України» - вимога перевірити їх організацію на склад злочину вже надійшла в Генеральну прокуратуру і Службу безпеки України. 
 У понеділок, 3 серпня, під час прес-конференції в Москві, екс-депутат Верховної ради України, висунутий «Комітетом порятунку України» на пост президента України, Володимир Олійник заявив, що Комітет з питань національної безпеки і оборони ще 30 липня направив в Генеральну прокуратуру і СБУ лист з вимогою перевірити роботу засновників «Комітету порятунку України» на наявність складу злочину.


«Ми ще нічого не зробили, а вони вже 30-го нас зареєстрували. Вони просто бояться. І правильно бояться, тому що скоро ми будемо в Україні, і юридична реєстрація нам не знадобиться», - підкреслив Олійник. Раніше «Преса України» повідомляла про те, що Кремль, в особі прес-секретаря президента Росії Дмитра Пєскова відхрестився від «Комітету порятунку України», заявивши, що не має жодного стосунку до цієї ініціативи, і про те, що не може йти мова про погодження її з будь-якою владою в Росії. Тим більше, щодо кандидатури Олійника на пост президента України. 





Джерело: http://uapress.info/uk/