ЦІКАВІ ФАКТИ

понеділок, серпня 3

Дружина бойовика «ДНР» не бажає депортуватися з Фінляндії і подає позов у Європейський суд


Після того, як влада Фінляндії вирішили депортувати з країни якусь Тетяна Іматову, яка є дружиною одного бойовика «донецької народної республіки», що зараз воює на Сході України проти Збройних Сил України, вона вирішила подати відповідний позов в Європейський суд з прав людини.
 Тетяна Іматова зі своїм сином деякий час тому «втекли» з Донецька в Фінляндію до своїх батьків, які є громадянами цієї країни. Але після дозволеного терміну перебування в країні фінська влада вказали їй на двері з їхньої держави, тим більше, що «біженка» і не приховувала того факту, що чоловік у неї терорист «днр» і воює проти Збройних сил України. «Разом зі своїм представником ми підготували позовну заяву в Європейський суд з прав людини. Ми будемо сподіватися на те, що суд прийме сторону мою і мого семирічного сина», - розповіла в короткому інтерв'ю одному терористичному сайту Іматова.

Про те, щоб перебратися з дитиною до сусідньої Російської Федерації, дружина терориста «днр» Іматова у своєму інтерв'ю, як кажуть, навіть не заїкнулася... Нагадаємо читачам «Преси України», що деякі ще поки прихильники проросійських терористів «донецької народної республіки» потихеньку, але починають прозрівати, кого вони рік тому привели до влади в своєму «державному утворенні» - цинічного і злодійкуватого Захарченка. Пропонуємо читачам «Преси України» невеликий та короткий аудіозапис з інтернет-каналу «Антимайдан Донецьк» у популярному сьогодні сервісі ZELLO.
 На ньому, звичайно, не отримаєш повний спектр громадської думки сепаратистськи налаштованих жителів Донецька, але зате можна вловити деякі його тенденції. «А де російська гуманітарка, Захар. Куди ти, с. ука, її діваєш? Чому її люди не бачать, падла? Ти її в магазині своєму новому продаєш?», - з донецькою безпосередністю і зі страшною нецензурною лайкою відповідає один прихильник «днр» в zello-каналі «Антимайдан Донецьк».


«Чому люди її не бачать? Ти її, палда, у своєму новому магазині продаєш? А військова форма чому на ринках з’являється?.. Якщо не я, то інший тебе дістане», - також віртуально запитують у «глави» «днр» Захарченка. «Макіїввугілля» – працює на Україну, тільки шахтарі грошей не отримують і Захар сказав «грошей немає», - розповіла своїм прихильникам одна мешканка Донецька. «Якого дідька ти експлуатуєш працю шахтарів? Ти що там озвєздився вже, «генералісимус»?», - також задається питанням поки що прихильник терористів.






 Джерело: http://uapress.info/uk/