понеділок, серпня 10

Близько тисячі російських військових оточили село в Криму


Кримське село Новопавлівка оточили російські військові. Очевидці повідомляють, що їх кількість наближається до тисячі. Крім того поруч розташувалися танки і БТРи. Військові оглядають будинки жителів села. Мета спецоперації, яка триває ось уже три дні, невідома.

«У Криму російськими військовими оточено село Новопавлівка Бахчисарайського району. За інформацією очевидців в операції беруть участь близько однієї тисячі військовослужбовців, на дорогах проводять огляд автомобілів, заходять в будинки жителів села, проводять огляд», - повідомив Барієв.


Найбільша кількість військовослужбовців РФ сконцентровано на стадіоні в Новоплавлівці. А в районі сусіднього села Трудолюбівка помічені одиниці військової техніки: БТРи і танки. «Операція триває третю добу. Люди налякані. Інформація про мету операції різношерсна: від простого навчання, до пошуку якихось людей.....», - розповів Барієв. Нагадаємо, на Кримському півострові, як і в усій Російській Федерації, почали знищувати продукти, завезені з країн Європи, які виступили за введення антиросійських санкцій. Зокрема, було «поховано» 4 тонни овочів, які ввозилися з території материкової України. Акт знищення продуктів був проведений на Вірменському полігоні.





 Джерело: http://uapress.info/uk/