середу, вересня 30

“Да, бомбим”: У Міноборони РФ прокоментували авіаудари по Сирії

Російські літаки завдають точкових ударів по позиціях терористів ІДІЛ за наказом верховного головнокомандувача ЗС РФ Путіна, запевнив генерал з міністерства. 

 Літаки Повітряно-космічних сил (ПКС) РФ в середу приступили до завдання точкових ударів по позиціях “Ісламської держави” на території Сирії. Про це повідомив офіційний представник Міноборони Росії генерал-майор Ігор Конашенков, передають Патріоти України з посиланням на ТАСС.

“Згідно з рішенням верховного головнокомандувача Збройних сил РФ Володимира Путіна літаки російських Повітряно-космічних сил (ПКС) сьогодні приступили до проведення повітряної операції із завданням точкових ударів по наземних цілях терористів угруповання ІДІЛ на території Сирійської Арабської Республіки”, – сказав Конашенков. У свою чергу міністр оборони Російської Федерації генерал армії Сергій Шойгу поінформував своїх колег про те, що у ході повітряної операції в Сирії літаки російських ПКС завдають ударів по військовій техніці, вузлах зв’язку, транспортних засобах, складах зброї, боєприпасів і пально-мастильних матеріалів, що належать терористам ІДІЛ. Як передає Reuters з посиланням на сирійську моніторингову групу, сирійські військово-повітряні сили завдали авіаудари у провінції Хомс: загинули щонайменше 27 людей, включаючи шістьох дітей. Натомість, німецький журналіст видання Bild повідомив вже про 65 загиблих у Сирії.





Джерело: http://patrioty.org.ua/