вівторок, вересня 29

У Києві поховали Ларсона: Попрощатися зі співаком прийшли сотні людей (фото)

Третього жовтня музиканту і волонтерові мало виповнитися 38 років. У вівторок, 29 вересня в Києві на Лісовому кладовищі поховали Сергія Ларькіна, також відомого як репер Ларсон, який загинув у результаті ДТП. Відспівували покійного в Свято-Троїцькому соборі, на Троєщині. 

Попрощатися зі співаком прийшло близько двохсот чоловік: колеги-артисти, бійці добровольчих батальйонів, друзі-байкери, повідомляють Патріоти України з посиланням на Gazeta.ua.

Серед них були співаки Олег Михайлюта та Олександр Положинський, Олександр Кривошапко, Олександр Павлик, актор Віталій Борисюк, футболіст Олександр Алієв, продюсер Сергій Кузін, екс-міністр культури Євген Нищук. Колишньої дружини, дочки Олега Блохіна Ірини не було. Біля труни були батьки Ларькіна, рідний брат і дружина Марина. З храму труну виносили бійці АТО. “Любив Цоя, футбол. Шкодую, що двічі не міг потрапити до нього на концерт.









 То він у АТО, то я. Ніяк графіки не сходилися. Ми з ним не були друзями, але часто спілкувалися. У серпні ще раз сиділи в кафе на вулиці Хмельницького. Останні дні він жив концертом Цоя. Мене зараз хвилює, щоб винні в його смерті були покарані. Хоча його адвокат і рідні не сповнені оптимізму. На його місці міг бути кожен з нас і нам потрібна правда. Не можна дати, щоб цю справу зам’яли”, – розповів про покійного Сергій Кузін, гендиректор” Русское Радио-Україна “. “Ми з Сергієм познайомилися 2013 року на Майдані, – згадав Євген Нищук, екс-міністр культури.

– Сергій завжди приходив у найхолодніші і найскладніші ночі. Пізно, коли вже основні виступи проходили. Завжди говорив, що готовий зарядити людей піснями Віктора Цоя. Стільки, скільки потрібно. Потім зустрічалися з ним на футбольних матчах. Останній раз грали зі Збройними силами. Сергій забив гол головою. Був у всьому відкритий. Шкода, що жінка, яка його збила, так себе повела. Для нас – справа честі домагатися справедливого розслідування”.











Джерело: http://patrioty.org.ua/