неділю, вересня 20

До Чонгару їдуть “зелені чоловічки” Аксьонова проривати блокаду

Окупанти запевняли, що не бояться блокади та можуть за допомогою РФ забезпечити півострів усім необхідним, але чомусь вже почали готувати провокації.

Озброєні “ополченці” і “зелені чоловічки” за наказом так званого глави Криму Сергія Аксьонова виїхали у напрямку до Чонгару, щоб перешкодити проведенню блокади півострова, яку запланували кримські татари і “Правий сектор”.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив військовослужбовець Віталій Клим, передають Патріоти України. “За наказом Аксьонова у напрямку на Чонгар і Перекопськ з Севастополя виїхали 28, з Сімферополя – 17, з Керчі – 11 і Феодосії – 12 тентованих” КАМАЗів навантажених озброєними “ополченцями “/ зеленими дебілоідамі /. Ще 5 “КАМАЗів” щойно проїхали КПП “Ангарський Перевал”. Ополченці нишком труть розмови про підготовлені провокації серед жителів Херсонської, Миколаївської і Запорізької областей з метою прориву блокади і початку протистоянь поблизу самого адмінкордону. Для прориву не виключається використання на нашому боці вантажівок з сільгосппродукцією у якості тарану, а також застосування вогнепальної зброї”, – написав він.




Джерело: http://patrioty.org.ua/