вівторок, вересня 29

Дожились: У Росії під виглядом автобусної зупинки влада урочисто відкрила.. бетонну плиту

У створенні зупинки брало участь безліч спонсорів, однак їх “творіння” вийшло дуже скромним. Минулого тижня в Корткеросі (районний центр в республіці Комі) відкрили автобусну зупинку, яка насправді представляє собою забетонований шматок узбіччя без навісу й інших зручностей, що зазвичай властиві зупинкам громадського транспорту. 

Як повідомляє республіканський новинний портал “Зірка”, на церемонії відкриття “облаштованої” автобусної зупинки, у створенні якої взяло участь безліч спонсорів, були присутні помічник-консультант голови району, заступник голови адміністрації СП “Корткерос” і жителі райцентру, інформують Патріоти України.

“Жителі Корткероса, в їх числі багато пенсіонерів та громадян похилого віку, давно піднімали питання про необхідність облаштування на даній ділянці автобусної зупинки. Взявши до уваги їхні скарги та пропозиції, нині в короткі терміни вдалося виконати роботи, і з радісними почуттями ми відкриваємо важливий для односельців об’єкт. Її відкриттю сприяли Іван Медведєв і Володимир Косов, депутати Держради РК, Євген Мамонтов, голова адміністрації СП “Корткерос”, Андрій Андрєєв, директор ТОВ “Стройавто”, Микола Казаков, голова ради ветеранів району, Іван Вишератін, Сергій Попов і Михайло Регушевський, індивідуальні підприємці с. Корткерос та м Сиктивкар, В’ячеслав Жулідов, робітник, ОГІБДД району”, – сказав на відкритті зупинки помічник-консультант голови району Анатолій Кулаков. Заступник глави Корткероса відзначила заслуги помічника-консультанта голови району у створенні зупинки, висловивши йому слова подяки за його ентузіазм і активну участь в її облаштуванні. 




Джерело: http://patrioty.org.ua/