вівторок, вересня 29

У «ДНР» паніка від чуток про відключення «Life», «МТС» та «Київстар» (ФОТО)

Багато сепаратистських та терористичних груп прихильників донецьких бойовиків у соціальних мережах немало стурбувала інформація, що так зване «міністерство зв'язку» видало розпорядження про те, що з 1 жовтня 2015 року по всій території «днр» припиняється робота українських мобільних операторів «Life», «МТС» і «Київстар», а всі бажаючі користуватися мобільним зв'язком повинні користуватися виключно місцевим оператором «Фенікс».



В соціальних мережах багато розгніваних прихильників терористів з неприхованим обуренням сприйняли інформацію про відключення українських мобільних операторів на території «днр», так як в інтернеті з'явився навіть фотоскан відповідного «наказу» «міністерства зв'язку» днр».


Але ця інформація виявилася неправдивою, про що місцевих жителів «офіційна» влада терористичної «донецької народної республіки» поспішила повідомити на своїх сайтах.

На підтвердження своїх слів вони дають посилання на офіційний сайт «міністерства зв'язку» днр», в якому розташований нижче документ відсутній.






Джерело: http://uapress.info/uk/