суботу, жовтня 3

«Бабуся з Краматорська» зруйнувала шаблон мешканки Донбасу (ВІДЕО)

У мережу виклали відео під назвою «Бабуся з Краматорська», яке набирає все більше переглядів. У короткому ролику показано, як журналіст розпитує про життя в місті в Олени Іванівни Тищенко.

 Її відповіді повністю зруйнували шаблонний образ «ватниці з Донбасу».



«Олена Іванівна Тищенко та її собачка Муха зустрілися з журналістом Громадської Богданом Кутєповим випадково, під стінами палацу культури, де проходив набір у нову поліцію Краматорська і Слов'янська. Те, що розповідає ця жінка, сама родом з Іркутська, не вписується в уявлення багатьох про пенсіонерів Донбасу», - йдеться в повідомленні до відео.

Олена Іванівна виявилася справжньою патріоткою України. Вона розповіла, що в Краматорську, звичайно ж, живуть різні люди, в тому числі й ті, хто відкрито зневажає все українське. Наприклад, нещодавно на концерті в української співачки Руслани вона змушувала молоду пару встати під час виконання гімну України. Жінка радить всім, кому не подобається жити в Україні, відправлятися в самопроголошені республіки.

Цікаво, що сама пані Тищенко - з Іркутська, але російський народ, за її твердженням, «перестав існувати» для неї після того, як напав на сусідню державу. 




Нагадаємо, в соціальних мережах бурхливо обговорюють картину 15 річної дівчини-художниці. Живе вона в Кремінній Луганської області. На картині вона зобразила ставлення підлітків до Росії.






Джерело: http://uapress.info/uk/