суботу, жовтня 3

Нелегали із Сирії та Іраку намагались потрапити в Україну

Співробітники прикордонної служби затримали 7 нелегальних мігрантів, які намагались потрапити без належних документів на територію України.



Про це повідомляє Державна прикордонна служба України. Новину читачам передає «Преса України».

Сьогодні вночі працівники Дерприкордонслужби Львівського загону затримали 7 нелегальних мігрантів.

До прикордонників надійшла інформація про можливий нелегальний перетин кордону групою мігрантів на ділянці відділу «Морозовичі».


Під час перевірки даної інформації наряд прикордонників виявив групу нелегалів, які наближались до лінії кордону. Побачивши правоохоронців, чоловіки намагались втекти, проте їм це не вдалось. В результаті прикордонники затримали 7 осіб без документів. В ході проведення бесіди було встановлено, що один з них – громадянин Сирії, інші – громадяни Іраку.

Також є підстави вважати, що особи прагли потрапити до Польщі, адже оглядаючи територію прикордонники виявили 5 надутих камер до автомобільних коліс, а кордон на ділянці відділу «Морозовичі» проходить по річці Західний Буг.

Усіх затриманих було доставлено у відділ прикордонної служби. На громадян Іраку та Сирії складено адмінпротокол. Їх подальшу долю вирішуватиме суд.

Нагадаємо, що на Львівщині співробітники Міністерства внутрішніх справ України затримали двох чоловіків, які намагались незаконно продати автомат Калашникова.




Джерело: http://uapress.info/uk/