пʼятницю, жовтня 2

Дещиця облив кавою кримського чиновника і змусив співати пісню про Путіна (ФОТО)

Колишній Міністр Закордонних справ України Андрій Дещиця організував цілу «спецоперацію» з переслідування так званого «віце-прем'єра Криму» Дмитра Полонського, який обманом попал в Польщу і взяв участь у конференції ОБСЄ у Варшаві. 



Про це повідомляє у соцмережі радник міністра МВС Антон Геращенко, новину передає «Преса України».


«Скандальний колишній Міністр Закордонних справ України Андрій Дещиця, який свого часу заспівав на відео «Путін - х–ло», знову відзначився своїми антиросійськими витівками, тепер уже на посаді посла України в Польщі. Сьогодні він організував спецоперацію по обливанню гарячою кавою представника окупаційного Кримського режиму Дмитра Полонського, який підробив закордонний паспорт і помилково потрапив на конференцію з безпеки в Варшаві», - пише Геращенко.

Як виявилося, на цьому невгамовний Дещиця не заспокоївся, він ще й змусив «кримського чиновника-колаборанта» Полонського заспівати матірну пісню про Путіна.


«Сам Дещиця по секрету сказав мені, що він не тільки організував обливання Полонського гарячою кавою, але і змусив його заспівати в туалеті знамениті куплети з гімну Харківських ультрас, а також відважив Полонському пару п-й», - іронізує радник МВС.



Раніше ми повідомляли: Всенародно улюблений екс-голова українського МЗС Андрій Дещиця, який прославився піснею про Путіна, розповів про те, як він співав перед російським посольством у Києві і про справжні причини свого звільнення.





Джерело: http://uapress.info/uk