суботу, жовтня 3

Під час «танкового біатлону» партизани підірвали газові магістралі в «ДНР»

Поки у «ДНР» тривав «танковий біатлон» українські партизани мінували магістральні газопроводи окупованого Донбасу. В партизанському загоні «Тінь» розповіли подробиці інциденту.



Лідер партизанського загону «Тіні» Олександр Гладкий розповів про ситуацію у районі Зугреса, Донецької області. Там українські партизани провели вдалу операцію - підірвали три газові магістралі.

«29.09.15 р під час продовження днрівсько-російського танкового біатлону на полігоні ТОРЕЗ і супер посилених заходів безпеки було заміновано, і о 21:30 підірвано, 3 магістральних газопроводи в районі регуляторних вентилів у населеному пункті Зугрес,  Донецької області», - йдеться у повідомленні Гладкого. 


Лідер українських партизанів також розповідає про те, що ЗМІ бойовиків так і не наважились повідомити про цей інцидент. Також Гладкий додає, що операція «увінчалась успіхом» через елементарну дурість терористів, які зігнали усіх на полігон для «картинки на російське ТБ». 

Нагадаємо, на «Танковий біатлон» в Торезі глядачів звозили примусово. Так, керівники різних підприємств і навчальних закладів отримали вказівку від керівництва самопроголошеної «Донецької народної республіки» доставити на захід певну кількість людей.

26 вересня на «ігрищах» підірвався танк, в результаті чого загинула 8-річна дівчинка. Згодом з’ясувалось, що загибла – дитина одного із ватажків бойовиків.




Джерело: http://uapress.info/uk/