четвер, жовтня 1

Замість «відведених» бойовиків в зону зіткнення заходять військові підрозділи РФ - Снєгірьов

Експерт з військових питань Дмитро Снєгирьов заявив, що у Луганській області терористів відводять від зони бойового зіткнення, а на їхні позиції заходять військові підрозділи Російської Федерації.



Про це співголова ГІ "Права справа" розповів в ефірі "5 каналу", новину передає "Преса України".

"Зараз у Луганську, за повідомленням з місць подій безпосередньо, іде активізація саме російських військових підрозділів. Тобто місцеве так зване "ополчення", "армія ЛНР", "народна міліція" – їх відводять з передньої лінії, з зони  боєзіткнення, на їхнє місце заходять військові підрозділи Російської Федерації", - зазначив експерт.


За його словами, з одного боку це може свідчити про те, що РФ таким чином хоче уникнути несанкціонованих обстрілів української сторони, утім з іншого боку – посилюється загроза для бійців АТО.

Однак, незважаючи на припинення масштабних обстрілів і заяви про це представників українського військового відомства, все ж сили АТО продовжують нести незначні, але регулярні втрати.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, у Донецькій області, неподалік від населеного пункту Горлівка, на фугасі підірвалися військовослужбовці Збройних сил України, всі чоловіки бійці 17-го батальйону.




Джерело: http://uapress.info/uk/