суботу, листопада 14

Вночі пролунав потужний вибух в Житомирі (фото, відео)

Щось вибухнуло в квартирі на п’ятому поверсі житлового будинку.  У п’ятницю ввечері сталися вибухи не тільки в Парижі, але і в Житомирі. Про це повідомляє місцевий фотограф Олександр Корнійчук на своєму сайті korneychuk.com., передають Патріоти України.

За його словами, ввечері 13 листопада в Житомирі стався вибух у п’ятиповерховому будинку на вул. Щорса, 8/6. Уточнюється, що близько 22:00 щось вибухнуло в квартирі на п’ятому поверсі будинку, в якому знаходиться магазин “Природа”. Внаслідок вибуху у вікнах вилетіли шибки.


До місця подій одразу прибули співробітники МВС, ДСНС, а також “швидка”. Олександр Корнійчук на своєму сайті повідомив подробиці ЧП: “Ми в цей час (під час вибуху – ред.) працювали в офісі, це район Щорса-Котовського. Відчули сильну вібрацію і загриміли вікна. Через хвилин 15 стали очевидцями наслідків вибуху. В радіусі метрів 100-150 валяються уламки віконних рам і всього, що знаходилося на балконі і підвіконнях. У будинку на першому, другому і ще інших поверхах вікон нема”. Інформації про постраждалих поки немає.














Джерело: http://patrioty.org.ua/