суботу, листопада 28

Відомий астролог назвав останній рік президентства Путіна

Російський астролог Павло Глоба повідомив, що до 2023-го року лідером Російської Федерації залишатиметься Володимир Путін. До того ж часу у світі не припиняться військові конфлікти між країнами.



Новину передає «Преса України», посилаючись на російські ЗМІ.



Глоба запевним, що приблизно через вісім років президентству Путіна прийде кінець. На зміну діючого російського лідера стануть молоді, енергійні «технократи і носії ідей ноу-хау».

За словами астролога, такої війни, як Перша та Друга світова не буде, однак, ті військові протистояння, які нині проходять на планеті можна назвати світовою війною.

«Але така повзуча війна, війна іншого типу. І вона не закінчиться ні в наступному році, ні в 2017-му , 2018-му, поки Плутон не увійде до знак Водолія, це до 2023-24 рр. Будуть спалахувати конфлікти на різних територіях. В Африку, Азію, та Індонезію це дійде»,- сказав російський астролог.



Нагадаємо, відомий російський журналіст Сергій Лойко вважає, що президента Російської Федерації Володимира Путіна слід просто перечекати. Це приблизно двадцять років і лише тоді все налагодиться.



Джерело: http://uapress.info/uk/