вівторок, листопада 17

Захарченко збирає в “ДНР” всю нечисть, що може: В Донецьку відкривається “посольство Аллаха”, яке очолить Марія Деві Христос

Захисники “русского мира”  та “православної віри” несподівано вирішили пригріти в себе сектантку. У фейковій “ДНР” відкриється посольство Аллаха, яке очолить Марія Деві Христос з “Білого братства”.

 Про це йдеться в сьогоднішньому випуску газети терористів “Голос народу”, передають Патріоти України.


“В такие тяжелые времена, как сейчас переживает ДНР, людям необходима религия. Чтобы эффективно бороться с врагом и лучше понять менталитет восточного народа, принято решение открыть посольство Аллаха в ДНР. Возглавит его Марина Викторовна Кривоногова. Она, как уроженка Донецка и ярый противник хунты – лучше всех справится с задачей”, – цитує видання ватажка терористів Олександра Захарченка. Журналістка Марина Цвігун або Кривоногова стала відома після організації секти “Біле братство”. У 1993 році вона разом зі своїми адептами збиралася вчинити акт самоспалення в Софійському Соборі Києва. Жінку засудили до 4 років ув’язнення.


А через три – звільнили за хорошу поведінку. Після того Цвігун перебралася до Росії і там заснувала таємну секту. До речі, її єдиний син 36-річний Віталій весь цей час живе в Донецьку. Чоловік працює музикантом на весіллях і корпоративах. Після військової агресії, він підтримав “ДНР”. На своїх сторінках у соцмережах він активно постить новини з “русского мира”.





Джерело: http://patrioty.org.ua/