ЦІКАВІ ФАКТИ

суботу, листопада 21

В Україні створюються «Революційні праві сили», які не збирається «жувати соплі» з владою Порошенко

В Україні незабаром з'явиться новий політичний рух під назвою «Революційні праві сили», який своєю головною метою ставить повалення і злам «Системи», а також «виконання історичних завдань Української революції».



А розповів про створення нової радикальної політичної сили, яка «революційним» шляхом буде домагатися повалення і ліквідацію нинішньої системи влади в Україні, відомий український громадський діяч Олексій Арестович на своїй сторінці у Фейсбуці.



«До другої річниці початку революції солідаризувалася і оформилася нова суспільна група: «Революційні праві сили». Наскільки я зрозумів, це об'єднання бійців-добровольців, волонтерів, іноземних добровольців, метою яких є злам Системи і створення умов для виконання історичних завдань Української революції. Судячи з таких людей, як Микола Коханівський в керівництві, є надія, що, нарешті, в нашому наївному і аморфному ставку, з'явилася щука, яка не буде жувати соплі, видавати 115-е «останнє попередження» і нескінченно відкликати черговий «похід на Київ», - розповів на своїй сторінці у Фейсбуці Олексій Арестович.

Також цей громадський активістами повідомив, що сьогодні, 21 листопада 2015 року в Києві відбувається установчий з'їзд цієї нової політичної сили, в якому візьмуть участь представники добровольчих батальйонів «Донбас», «Айдар», «ОУН», «ДУК», «Шахтарськ» і багатьох інших, а також добровольці-іноземці, громадські активісти та громадяни, які знаходяться під тиском політичних переслідувань нинішньої влади президента України Порошенка.

Учасники з'їзду, як очікується, представлять своє актуальне бачення боротьби з зовнішнім і внутрішнім ворогом, а також повідомлять про наміри головних організації і шляхи їх втілення.



Нагадаємо читачам «Преси України», що колишній голова правління НАК «Нафтогаз України», народний депутат України, член фракції «Опозиційного блоку» Євген Бакулін з 6 по 10 листопада 2015 року перебував у столиці Російської Федерації Москві, де його зустрічали зі словами «Ласкаво просимо додому!» і «З поверненням!».



Джерело: http://uapress.info/uk/