понеділок, листопада 30

Бойовики зазнають втрат поблизу Опитного, російські військові прибули на підмогу - очевидець

В районі населеного пункту Опитне вже кілька днів не вщухають серйозні бої. Сьогодні російські військовослужбовці та бойовики з бандформування «Сомалі» на БРДМ в супроводі колони Камазів попрямували в бік цього селища. 



Про це пише журналіст Роман Бочкала з посиланням на очевидців з місцевих жителів, новину передає «Преса України».



«Сьогодні близько 11-00 по Києву стояв на зупинці лікарні Калініна в Донецьку - бачив як перла колона мерзот: 1 БРДМ з написом «Сомалі» і 7 Камазів. За кожною кабіною по ублюдку з крупнокаліберним кулеметом, у кузовах - всякий набрід в повній екіпіровці рашинской піксельної. Одягнені точно як тварі, які блокували наші частини в Криму», - цитує повідомлення Бочкала.

Очевидець пересування колони машин бойовиків не з міг впевненно вказати її напрямок, однак підозрює, що «гаряча точка» розташована в районі Опитного.

«Замикала колону Таврія, на передньому пасажирському сидінні якій сиділо тіло жіночого роду - жирне з рацією. Напрямок, куди перли, не можу підказати. Дорога до мосту повертала, але приблизно в 15 годин стали чути залпи і стрілецька в направленні Опитного», - йдеться в повідомленні.

Також наголошується, що судячи з кількості поранених, що надходять до місцевої «лікарні Калініна», значить, українські військовослужбовці дають серйозну відсіч бойовикам.



Раніше ми повідомляли: Рано вранці 29 листопада в Донецьк повернулася ДРГ бойовиків, що виходила на завдання на східний напрямок. Уцілілі бойовики привезли з собою чотирьох поранених спільників і тіла двох загиблих.



Джерело: http://uapress.info/uk/