ЦІКАВІ ФАКТИ

середу, листопада 18

Боєць АТО: будьте готові протистояти окупантам в своєму місті

Українці повинні навчитися бути готовими в будь-який момент протистояти російським окупантам і місцевим сепаратистам у себе в місті чи селі. Навіть якщо ніякої агресії найближчим часом не буде, потрібно мати план дій на випадок НП.



Такий заклик розмістив у соцмережі український боєць і волонтер Мирослав Гай, новину передає «Преса України». 



«Будьте морально готові протистояти окупантам у своєму місті, селі. Звичайно, я тисячу разів неправий. Не буде ніякого наступу і терактів. Таке я чув у м. Дебальцевому. Так думали кримські татари. В СРСР теж не вірили в наступ Гітлера. Пасажири МН17 не могли навіть уявити...», - зазначає Гай.

Волонтер звертає увагу, що незважаючи на дію мінських угод, які передбачають припинення бойових дій на сході країни, розвідка фіксує активну підготовку бойовиків до можливого наступу.

«Ми спостерігаємо колосальні пересування на Донбасі. Йдуть повномасштабні підготування росіян до агресивних дій. Але навіть, якщо це не так, і Путін раптом став добряком і передумав нас вбивати.. Будьте готові, готуйте план. Вчіться захищатися і захищати. Будьте готові», - резюмує він.



Раніше ми повідомляли: Між Україною і Росією потрібно встановлювати серйозні загороджувальні споруди, які не дозволять колишнім «російським братам» перетинати кордон в пошуках кращого життя. А це обов'язково станеться через деякий час, адже через політику Кремля Росія просто не зможе впоратися з наслідками численних санкцій, покладених на неї країнами Заходу.



Джерело: http://uapress.info/uk/