понеділок, листопада 30

Всім, хто бажав померти в Росії: терміново покинути Крим! - астролог


Російський блогер, астролог Сергій Логінов склав прогноз щодо найближчого майбутнього Криму. Свій прогноз він трактує не як приклеювання Криму назад до України, а як розставання його з Росією.


«Щось схоже на розчинення кремлівської влади над Кримом - перша половина грудня 2015 року з піком в районі 8 числа. Великі явища, починаючи з околиці 24 грудня 2015 року», - такий прогноз астролога Сергія Логінова.



Він також прогнозує, що в районі 24 грудня 2015 року відбудеться революційна подія, яка буде пов'язана з партнерством-суперництвом Криму у зв'язку з територією Криму і раптове катастрофічне, незадачливе суперництво Кремля за територію. Астролог трактує це не як приклеювання Криму назад до України, а як розставання з Росією. Тому радить усім, хто бажав померти в Росії: «Терміново покинути Крим!!! Негайно!!! Ваші сподівання ризикують не збутися!».

Сергій Логінов пророкує, що Крим відвалиться від Росії з тріском, гуркотом, дахозривальним тектонічним електричним вибухом під дією великомасштабних стихійних невиправних для Кремля факторів.

«Перед Новим роком – «пипець» партнерства Криму з Росією. І ніхто окупантів не врятує - це доля», наголошує астролог.

Продовжуючи свій прогноз, астролог пише, що в січні-лютому стосовно території Криму - зовсім інша реальність. Так, на його думку, в кінці січня 2016 відбудеться звільнений гармонійний ледь помітний і дуже природний вплив, пов'язаний з добрими силами.

«Новий, свіжий характер знаходить «партнерство» Криму. У підсумку: різкий розворот Росії щодо Криму не з волі Росії. Ну, десь за тиждень до Нового 2016 року. Офіційна виписка Криму з Росії - липень 2016 року», - таким прогнозом завершує свій пост Логінов.

Нагадаємо, раніше «Преса України» повідомляла, що український політолог і керуючий партнер Національної антикризової групи Тарас Загородній вважає, що блокада Україною анексованого Російською Федерацією Кримського півострова вже дає «приємні плоди».

За словами політолога, пройшов всього тиждень електроблокади Криму, а окупанти вже почали замислюватися про «евакуацію» з тимчасово окупованих Росією територій, поки тільки важких хворих, тобто з режимних об'єктів, які якось забезпечуються генераторами, що ну дуже накладно.

Загородній переконаний, що незабаром окупанти задумаються, що без електроенергії «накладно» готувати російські війська для нападу на Україну. Крім того, і утримування махини Чорноморського флоту влітає в копієчку, тому, на думку політолога, пора бігти в Новоросійськ, при цьому бажано забрати з собою всю «рускоміровую шоблу», яка мріяла померти в Росії.



«Ми не сміємо затримувати», - підкреслив Загородній, висловивши свою думку, що з Нового Року проросійські окупанти «дозріють» з думкою, що Кримський півострів для них занадто дорого обходиться, і все ж таки приймуть рішення повернути його назад Україні.

«З контрибуцією. Як дешевше буде», - підбив підсумок український політолог.




Джерело: http://uapress.info/uk/