четвер, листопада 19

Путін заздалегідь знав про теракти в Парижі – Бєлковський

Відомий російський політолог і політтехнолог Станіслав Бєлковський вважає, що президент Російської Федерації Володимир Путін заздалегідь знав про серію терористичних актів представниками «Ісламської держави» (ІДІЛ) в Парижі, що сталися кілька днів тому. 



А розповів Станіслав Бєлковський про те, що президент РФ Путін знав, але не попередив свого французького колегу Олланда про майбутній напад ісламістів на Париж в ефірі російської радіостанції «Ехо Москви».



«...Ясно, що Путін знав про теракти в Парижі заздалегідь, тому що у нього є велика агентура в ІДІЛі. Ця велика агентура в керівництві ІДІЛу виникла із-за того, що ІДІЛом у військовому плані керують баасисти, тобто, колишні представники військ Саддама Хусейна. А це дуже близькі до Радянського Союзу, до Росії, люди взагалі-то. Тобто, російські спецслужби мають розгалужену агентуру в середовищі ще з часів ірано-іракської війни і навіть раніше. І займався усім цим Євген Максимович Примаков», - розповів слухачам «Ехо Москви» політолог Станіслав Бєлковський.

«Примаков в останні роки став найближчим другом Путіна, хоча довгі роки ним не був. Путін все це знав – про теракт в Парижі. Він все це знав. У п'ятницю ввечері — у мене просто в Парижі загинули близькі люди, прошу вибачення за це сентиментальна визнання, тому для мене ця історія не тільки суспільно-політична, але й особиста. Я їздив у Париж, зараз знімав там фільм, між іншим, про те, що трапилося. Путін був неймовірно сентиментальний в п'ятницю ввечері, коли трапився цей теракт. А Путін зазвичай зависає, коли він не знає, що робити, або коли він про щось не знав», - також розповів Бєлковський.

«...Путін завжди в таких ситуаціях пропадає кудись: човен «Курськ», «Норд Ост», Беслан. А тут в ту ж секунду буквально після теракту виходить заяву Пєскова про те, що це жахлива трагедія і Путін якось несподівано долучається до цієї історії. Ось ця трагічна сентиментальність, яка притаманна жорстоким людям і бандитам в особливості, навела вже тоді мене на сумні роздуми, які згодом підтвердилися з допомогою аналізу тієї інформації, якою я володію. Путін знав про це.


І він негайно поєднав теракт літака з терактом в Парижі, щоб заявити всьому світу, що коаліція необхідна, неминуча, що Росію знову потрібно притиснути до люблячих грудей світової спільноти, — офіційну Росію. Не нашу з вами Росію, в якій ми зараз живемо і в студії якій ми зараз знаходимося. Офіційну Росію. Все-таки перейти до переговорів про розподіл світу і притиснути його до люблячих грудей. Операція з примусу до любові продовжується...», - розповів Станіслав Бєлковський про ситуацію з терактом в Парижі і президента РФ Путіна.

Нагадаємо читачам «Преси України», що Держдеп США попередив владу Італії, що на території їх країни можливі акти екстремістів.




Джерело: http://uapress.info/uk/