ЦІКАВІ ФАКТИ

вівторок, листопада 17

«Як ми будемо віддавати Крим», - огляд думок «російських патріотів»

У російській «патріотичній» блогосфері жителі Російської Федерації, які ще недавно перебували у великій ейфорії з «Кримнаш!», вже потроху охололи і починають у соціальних мережах всерйоз обговорювати спосіб і час повернення окупованого Кримського півострова назад в Україну.


Про таку новину повідомляє «Преса України».

Таких досить таки сумних повідомлень російських «патріотів» в соціальних мережах про неминучість повернення Криму назад в Україну стає все більше і більше.



Пропонуємо читачам «Преси України» кілька останніх і найцікавіших з них, які з'явилися в російському сегменті соцмереж тільки за останні два дні.

«З Кримом взагалі повна лажа в юридичному плані. Гобліна Аксьонова та Константинова призначили незаконно. Референдум - не більш ніж соцопитування. Аксьонов - так взагалі самозванець вийшов. Все що він підписав – просто папірець», - вважає якийсь «Backs M».

«А як він (Путін - «Преса України») буде Крим віддавати? Адже якщо віддасть - його свої ж порвуть на місці. Я думав, що він скоро сам подасть у відставку, а потім перехідний уряд Медведєва якраз Крим і поверне, після чого до влади прийде хтось інший, який буде на публіку крити усіма словами Путіна за те, що втік, і Медведєва за те, що здав Крим (а по суті сам буде те ж зграя)», - вважає інший російський патріот «Ag ga»

«...А Севастополь з Путіним підписував взагалі самозванець Чалий – він тоді був ніхто і звати його було ніяк – «майданівець», - висловився «Vadim Lomikovski».

«Та ні, якщо сильно притиснуть - віддасть та йому ще й будуть плескати. Як пояснять? Та дуже просто. Скажуть, що Крим ми взяли під захист, поки ситуація в континентальній Укрії не заспокоїлася. Але тепер все нормально ж, скрізь мир, тиша та гладь да благодать, а тому «Крим ми повертаємо законному власнику. Я хотів би підкреслити, що під свою опіку ми взяли Кримський півострів, коли йому погрожували озброєні неонацисти. Але тепер, коли наші партнери навели порядок у країні, Криму більше нічого не загрожує». Як-то так буде, ІМХО. Проковтнемо, не вперше», - а так вважає в соціальних мережах якийсь «Дворкін Хольгер»

«Йому не можна віддавати Крим. Для нього це смерть. І не тільки в політичному, але можливо і у фізичному сенсі. Ту ніякий піар не допоможе. Єдиний варіант, що цю умову буде виконувати хтось інший. Тобто на чергових виборах буде виконана формула «Я втомився, я йду», або прийде до влади «опозиціонер» і заявить, що він в корені не згоден з нехтуванням «міжнародного права» Путіним і тому повертає Крим. Другий варіант кращий і домовленості дотримані і ніби Путін як би не причому», - вважає «netorgru».



Нагадаємо читачам «Преси України», що відомий прихильник терористичних утворень на Сході України під назвою «луганська» та «донецька» «народні республіки», російський політолог Анатолій Несміян розповів, про що насправді була розмова на саміті G-20 між президентами Сполучених Штатів Америки та Російською Федерацією Бараком Обамою і Володимиром Путіним: це жорстка вимога першого від РФ негайно забратися з Донбасу та з Криму.

А розповів Анатолій Несміян, який більш відомий в інтернеті як блогер «El-murid», про те, що Барак Обама зажадав від Путіна негайно забратися з українського Криму і Донбасу, на сторінках свого блогу в Живому журналі з посиланням на свого вельми обізнаного знайомого.



Джерело: http://uapress.info/uk/