суботу, листопада 14

Шустер показав частину скандального інтерв’ю Порошенка щодо бізнес-активів президента (ВІДЕО)

У п’ятницю, 13 листопада, в прямому ефірі політичного ток-шоу «Шустер live» було продемонстровано скандальне інтерв’ю президента України Петра Порошенка європейському виданню DW. 



За словами ведучого Савіка Шустера, це інтерв’ю не з’явилося ні на офіційному сайті президента, ні  в ефірі українських телеканалів. Скандальне відео з’явилося лише на окремих інтернет-ресурсах, але лише на пів дня.



Далі в прямому ефірі показали частину інтерв’ю Порошенка, в якому президент говорив про свої бізнесові активи – «5 канал» та компанію «Roshen». Нагадаємо, що раніше Порошенко обіцяв продати свій бізнес.

Судячи з відео, Порошенко вважає «5 канал» одним із найбільш ліберальних ЗМІ в Україні. На думку президента, його особистий канал не провокує конфлікт інтересів.

Говорив Порошенко і про «Roshen». Глава держави зізнався, що не в змозі продати компанію, оскільки частина російських активів, що в Липецьку, арештована.

«Частина забрав Путін, частина заарештована. Не можна продати бізнес, якщо його частина знаходиться під арештом», - сказав Порошенко.





Нагадаємо, що президент України Петро Порошенко заявив, що російська влада наклала арешт на його російській активи фабрики «Roshen».





Джерело: http://uapress.info/uk/