ЦІКАВІ ФАКТИ

четвер, листопада 19

Експерт розповів, чому Путін раптово почав принижуватися

Те, що президент Росії Володимир Путін почав відверто принижуватися значить тільки одне - Сполучені Штати Америки та Європейський союз мають намір йти до кінця.


Таку думку у своєму блозі висловив політичний експерт Богдан Мірошников, новину передає "Преса України".

Він зазначив, що навіть теракт на літаку А321, який стався в Єгипті не змінив думку Заходу щодо нинішнього глави Кремля.

Крім того, експерт переконаний, що російський президент власними руками "поховав останні надії" на те, що українська економіка буде найближчим часом повалена.



Разом з тим експерт наголошує, що відмова від негайного погашення боргу Україною, не є основною причиною того, що російський президент був похмурим на саміті G20. "Йому все одно санкції, власні громадяни і навіть оточення", - вважає Мірошников.

Експерт впевнений, то президент США Барак Обама нагадав про величезні рахунках російських чиновників, які знаходяться в західних банках, і натякнув, що Путін може бути скинутий, а його місце може зайняти Іванов або Касьянов.

Мірошников вважає, що президент Росії Володимир Путін чудово усвідомлює, "що він дуже вразливий перед своїм оточенням. І що його агентів зараз садять по всьому світу".

Нагадаємо, раніше російський журналіст Олександр Сотник заявив, що на Заході вирішили тимчасово відкласти питання зміщення Путіна, але не відмовилися від вимог вивести російські війська з Донбасу.



Джерело: http://uapress.info/uk/