суботу, листопада 14

У терактах в Парижі проглядається почерк Путіна - політолог

«Ісламська держава» і «Російська держава» - одна терористична організація. ІГ отримує накази з Кремля і дестабілізує терактами світову безпеку. 

Завдяки цьому, світове суспільство приймає рішення, вигідні Кремлю. У паризьких терактах 13 листопада також проглядається почерк Путіна.


Таку думку висловив політолог Павло Нусс, новину передає «Преса України».



«Російська держава» і «Ісламська держава» - це одна терористична організація у світовому масштабі з лідером Путіним, тільки вона має свої філії. Перша терором намагається знищити Україну і дезінтегрувати східноєвропейські держави, друга діє за наказом першою для дестабілізації глобальної безпеки », - говорить Нусс.

Організатори терактів у Парижі переслідують певні цілі. Перша - посіявши страх, втягнути Францію в сирійську операцію, що проводиться Росією. Друга - відвернути увагу міжнародної коаліції від україно-російської війни на Донбасі. Нусс зазначає, що друга мета, на жаль, досягнута.

«Почерк Путіна. І в мене немає причин думати інакше. Співчуваємо французькому народові. Тероризм буде переможений. Москва впаде. Ну а зараз в повітрі запахло третьою світовою, яка почалася на сході України! моторошно пахне. Але спину тримати прямо. Ворог біля воріт Європи!»- прийшов до висновку Нусс. 

Нагадаємо, число загиблих, в результаті атаки терористів на французьку столицю, зросла до щонайменше 153 чоловік.



Джерело: http://uapress.info/uk/