четвер, листопада 19

“Благослови, Боже, твои кулаки”: Волонтеру, який побив Добкіна, дякують в Facebook

Однак ставлення до вчинку волонтера неоднозначне. Волонтеру та активісту Олександру Кравчуку, який вступив в бійку з народним депутатом від “Опозиційного блоку” Михайлом Добкіним на суді у справі екс-міністра юстиції Олени Лукаш, масово дякують на його сторінці в соціальній мережі Facebook, повідомляють  Патріоти України “Спасибі, брат. 

Благослови, Боже, твої кулаки”, – написав користувач Олег Зайнуллін. “Ви скажіть “у нас немає правосуддя”, просто ми не хочемо самі його вершити, а краще, щоб брудну роботу за нас хтось робив, так більше не буде!


Спасибі Олександрові Кравчуку за один із прикладів 5-ї статті Конституції України!”, – зазначив Сергій Видра. При цьому відзначимо, що ставлення до вчинку Кравчука у користувачів соцмережі різне. “Олександр Дякую. Ясно, що кулаки – не метод боротьби з такою депутатсько-кабінетною  сволотою. Нехай це буде початком, сигналом для всіх сильних духом. А сволочі нехай бояться”, – написав Макс Сидорчук. “Щось мені підказує, шо своїм героїчним хуком Олександр Кравчук відкрив ящик народної пандори”, – вважає Юлія Шкварун.





Джерело: http://patrioty.org.ua/