суботу, грудня 12

Казаки Дрьомова готують похід на Плотницького – волонтер

В шостому казачому полку імені Платова, який очолював вбитий бойовик Павло Дрьомов, оголосили бойову тривогу. Російські куратори намагаються стримати бунтівний настрій бійців полку, які зібралися іти війною на ватажка самопроголошеної «Луганської народної республіки» Ігоря Плотницького.



Про це повідомив координатор проекту «СтопТеррор» Семен Кабакаєв на своїй сторінці в соціальній мережі. Новину передає «Преса України».



«Ведений сухий закон і почалося залякування місцевий жителів що готується обстріл з боку ЗСУ. Пущений слух, що в місті діє ДРГ українських військових який намагався підірвати первомайський міст», - говориться в повідомленні волонтера.

Також пан Кабакаєв повідомив, що російські куратори стримують своїх «підопічних» від походу на Плотницького, якого звинувачують у смерті Дрьомова.

Крім цього волонтеру стало відомо про те, як проходили поминки Дрьомова.

«Дрьомов у весільному костюмі знаходиться в морзі в Стаханові. А накриті столи з горілкою і закускою, в будинку культури. Чим закінчиться дані пригоди покаже час і радикалізм «казаків», - додав на завершення волонтер.



Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в «ЛНР» ведеться оперативне розслідування спланованого вбивства лідера луганських козаків Павла Дрьомова. У місцевій «міліції» вже знають, хто винен в інциденті і навіть називають мотив убивства. А от донбаські журналісти й прихильники «ополчення», які вивчили ситуацію зсередини, наводять зовсім інші причини розправи над одним з лідерів бойовиків.



Джерело: http://uapress.info/uk/