понеділок, грудня 14

Журналістка дізналася імена українських міністрів, що підуть у відставку

Найближчим часом відбудуться анонсовані кадрові зміни в уряді. За даними джерела журналістки Соні Кошкіної, у відставку точно підуть міністри енергетики Володимир Демчишин та охорони здоров’я Олександр Квіташвілі.

 На зміну главі МОЗ прийде нардеп Олексій Гончаренко, Демчишина теж замінить представник команди президента Порошенка, розповіла Кошкіна.


Про це вона написала у соцмережі, передає новину «Преса України».

«Оновлений» Кабмін буде ще тією командою. Віце-прем'єрські опції для Віталія Ковальчука та Ігоря Кононенка як і раніше актуальні.


Ненависного Арсенію Яценюку Володимира Демчишина прийнято рішення міняти. Прізвище наступника поки обговорюється, однозначно ясно лише те, що це буде «другий такий же Демчишин» – дуже лояльний Банковій та абсолютно нелояльний до Яценюка – людина.

Головний претендент на пост глави МОЗ – один з молодих фаворитів Президента, одеський політик Олексій Гончаренко», - повідомила журналістка.

Як відомо Квіташвілі вже подавав заяву про відставку, проте її досі не задовольнили. Про намір звільнитися також повідомляв міністр інфраструктури Андрій Пивоварський.




Джерело: http://uapress.info/uk/