вівторок, грудня 15

Москвичі звернулися до Путіна: «Столиця - в руїнах, ми - гірше України» (ВІДЕО)


Жителі одного з найстаріших кварталів Москви - Зюзино, 13 - закликали президента РФ Володимира Путіна звернути увагу на їх аварійні будинки. Вони в настільки жахливому стані, що мають вигляд житлових кварталів після бомбардувань на Донбасі чи в Сирії.
Будинки підлягають знесенню, але чиновники не поспішають вирішувати проблему.


У мережі від імені Zuzino Shtab оубліковано відеозвернення жителів будинків у кварталі 13 Зюзино.


На ньому власники житла в цьому кварталі, серед яких більшість - люди похилого віку, просять російського лідера і чиновників звернути увагу на стан їх будинків.

«Москва - столиця, обличчя Росії. Завдяки меру Собяніну, Росія сьогодні - з таким обличчям. Столиця - в руїнах, ми - гірше України », - скандують хором жителі кварталу.

Проблема аварійних будинків у цьому кварталі повинна була бути вирішена вже давно. У 2006 році міські органи влади прийняли постанову, згідно з яким будинки підлягали знесенню, а жителі повинні були бути розселені. Однак депутати і чиновники не реконструюють квартал, аргументуючи тим, що існує заборона знесенню на федеральному рівні. Незважаючи на те, що жителі Зюзино направили до держорганів більш 30 заяв, проблема не рухається з місця.

І такою Москву бачили наші діди в 1945-му році після гітлерівського бомбардування. Підтримуємо президента РФ в тому, що він бомбить терористів «ІД». Путін, нам здається, нас теж хтось бомбить», - звернулися жителі Москви до свого президента. 





Нагадаємо, 75% громадян Російської Федерації вважають, що Росії потрібно налагоджувати відносини з США та іншими західними країнами. 70% росіян виступило за врегулювання відносин з Україною.




Джерело: http://uapress.info/uk/