вівторок, грудня 15

В ЄС прокоментували сварку між Саакашвілі і Аваковим

Прес-аташе ЄС в Україні Давид Стулик відреагував на конфлікт глави МВС України Арсена Авакова та голови Одеської облдержадміністрації Міхела Саакашвілі. 

Він назвав ситуацію анекдотичною.


«Дозвольте мені сказати такий собі анекдот... Часи Другої світової війни... Партизани прийняли рішення вигнати фашистів з лісу.


Наступний день так і зробили. Після того фашисти подумали, що так не можуть це все залишити і вирішили вигнати партизан з лісу. Як вирішили, так і зробили на наступний день. Партизани сіли, подумали, що ліс все-таки для них важливий і прийняли рішення вигнати остаточно фашистів з лісу на наступний день. Як вирішили, так і зробили і вигнали фашистів з лісу. Після цього лісничий, який не міг на все це дивитися, подумав і ... на наступний вигнав і партизанів і фашистів з лісу», - пожартував Стулик.

Цей анекдот є коментарем до сварки між двома українськими чиновниками, свідком якої став президент України Петро Порошенко, який, швидше за все грає роль лісничого в жарті. До слова автором анекдоту, як зазначив Стулик, є він сам. 



Нагадаємо, поки громадськість очікує публікації відео із засідання Нацради реформ, в мережі опублікували альтернативні записи конфлікту. Сварку між двома українськими чиновниками по-різному інтерпретували відразу кілька користувачів соцмереж.




Джерело: http://uapress.info/uk/