неділю, грудня 13

Аваков заявив, що ніякий мітинг «брудних ментів» не змінить його рішучості

Глава Міністерства внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що жоден мітинг міліціонерів, які не пройшли атестацію, не вплине на його рішучість у питаннях реформування міліції.



Таку заяву глава відомства опублікував на своїй сторінці у соціальній мережі. Новину повідомляє «Преса України».



«Ніякий мітинг міліціонерів, що не пройшли тести та атестацію, не змінить моєї рішучості: у новій поліції не буде некомпетентних і брудних «ментів»!» - пише Аваков. 

Він підкреслив, що відтепер в Україні будуть лише «копи», що користуються довірою людей, і по-іншому бути не може.

Невдоволення міліціонерів Аваков пояснив тим, що його реформи «розворушили вулик» і зруйнували уклад життя «вчорашніх» правоохоронців, відібравши у них «великі й малі годівниці».

«Хочете поваги від людей і гідну зарплатню? - Прийміть нову ідеологію поліції!», - наголосив міністр.

Аваков впевнений, що організовують протести проти реформи міліції саме ті, чиї брудні схеми зруйнувала ця реформа та кадрові зміни.



Міністр навіть певною мірою висловив радість у зв'язку з мітингом міліціонерів, оскільки, за його словами, «нарив розкрився» і це дозволить «діяти ще швидше та рішучіше».  

Нагадаємо, раніше стало відомо, що більше десяти тисяч правоохоронців, котрі не пройшли переатестацію, вийдуть під будівлю МВС України, щоб виразити незадоволення роботою глави відомства Арсена Авакова.



Джерело: http://uapress.info/uk/