неділю, грудня 13

Шкіряк: Після ліквідації Дрьомова на черзі – Гіві та Моторола

Радник міністра МВС України Зорян Шкіряк прокоментував загибель главу казаків окупованого Луганська Павла Дрьомова.

Винними в підриві його автомобіля Шкіряк вважає російські спецслужби і стверджує, що під загрозою знаходяться й життя інших польових командирів бойовиків.




«Одного з ватажків російських терористів в Луганській області Павла Дрьомова знищили російські спецслужби. Спрацювали чітко, в своїх кращих традиціях, як і у випадку з Мозговим і «Бетменом». Тільки інша схема - керований вибух», - вважає Шкіряк.

Представник українських правоохоронних структур пригадав, що Дрьомов мав конфлікт з главою «ЛНР» Ігорем Плотницьким. Фактично він зайняв Первомайськ і заявив, що нікому не підкорятиметься. Невдоволення Кремля викликало те, що Дрьомова підозрювали в корупції, розкраданні російської гуманітарної допомоги та інших способах наживи за рахунок воєнного конфлікту.

Шкіряк підкреслив, що МНС на основі розвідданих неодноразово попереджало про те, що Кремль має намір знищувати польових командирів неконтрольованих бандоформувань представниками російських спецслужб. Відповідний наказ вже вступив в дію.

«До речі, наступними мішенями російського спецназу можуть стати донецькі терористи Гіві та Моторола, котрі мають постійний перманентний конфлікт з ватажком російської терористичної банди «днр» Захарченком.


Він поки що підтримується путіним і влаштовує Москву.  Насправді, рішення по їхній ліквідації в Кремлі вже прийнято, але поки що відкладається. Напевно у ФСБ вичікують зручний час і місце, з відповідністю до загальної ситуації», - переконаний Шкіряк. 

Нагадаємо, група, яка знищила командира «козаків ЛНР» Павла Дрьомова пішла в напрямок Дебальцеве-Горлівка. Швидше за все, це були співробітники ГРУ.




Джерело: http://uapress.info/uk/