вівторок, грудня 15

Розвідка встановила особу командира однієї із російських ОМБ на Донбасі

Українська розвідка встановила особу новопризначеного командира 2 окремої мотострілецької бригади 2 армійського корпусу Центру територіальних військ Південного військового округу Збройних сил Росії полковника Нєфьодова.



Про це повідомило Головне управління розвідки Міністерства оборони України, новину передає «Преса України».



Полковником Нєфьодовим, який наразі командує 2 ОМБ 2 АК назвався полковник Збройних сил РФ Рузинський Андрій Юрійович, повідомляє ГУР. Раніше Рузинський працював на території Вірменії, у Гюмрі.

«Перебуваючи на посаді командира 102 військової бази ЗС РФ (Гюмрі) Рузинський А.Ю. провокував загострення азербайджано-вірменського конфлікту, заявляв про необхідність силового вирішення Нагірно-Карабаського конфлікту та, зокрема, був особисто причетний до ситуації із розстрілом військовослужбовцями його частини вірменської родини», - йдеться у повідомленні.

Наразі командування російських Збройних сил розглядає полковника Рузинського на посаду начальника штабу 2 армійського корпусу за високі результати роботи на Донбасі.

«Ціна кар’єри полковника Рузинського А.Ю. та схожих на нього російських шовіністів – це життя ні в чому неповинних українців, горе та страждання мирного населення багатонаціонального Донбасу», - додали в Міноборони.



Нагадаємо, раніше ГУР Міноборони встановило командний склад ЗС РФ, які особисто відповідальні за ведення бойових дій на Сході України.



Джерело: http://uapress.info/uk/