вівторок, грудня 15

Путін порадив Джону Керрі виспатись

Президент Російської Федерації Володимир Путін перед переговорами з Держсекретарем США Джоном Керрі дав американському гостю пораду – виспатись.



Таку новину передає «Преса України».

Прибувши в Кремль і зустрівшись з делегацією із США, Путін потиснув всім руки і, звернувшись до Джона Керрі, порадив йому виспатися. 



«Ми бачимо, скільки зусиль ви докладаєте для врегулювання низки дуже гострих проблем. Ми навіть не встигаємо стежити за вашими переміщеннями. Вам потрібно виспатись», - заявив російський лідер.

Ймовірно, російський президент сказав так тому, що в Сполучених Штатах Америки за тамтешнім часом був тільки ранок, а Держсекретар Білого дому уже прогуляв по російській столиці всю «американську» ніч.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Держсекретар США Джон Керрі не знайшов спільної мови з російським школярем. Так, здійснивши покупки подарунків на Арбаті, американський політик зустрівся прямо на вулиці з натовпом людей, які хотіли поставити поважному гостю запитання.


Проте, рівень знання англійської мови хлопчини, який звертався до американця на його рідній мові, виявився недостатнім для того, аби пан Керрі його зрозумів.




Джерело: http://uapress.info/uk/