ЦІКАВІ ФАКТИ

четвер, січня 14

У Генштабі розповіли про сьому хвилю мобілізації

Генеральний штаб Збройних сил України поки не планує проводити сьому хвилю мобілізації. Керівництво Генштабу звернеться до президента України з таким проханням тільки в разі погіршення військово-політичної ситуації на Сході.



Про це повідомив начальник прес-служби Генштабу ЗСУ Владислав Селезньов, новину передає «Преса України».



На даний момент керівництво Генерального штабу займається аналізом доцільності проведення сьомої хвилі мобілізації, а також її можливими масштабами і термінами.

«Я не можу сказати, що сьомої хвилі мобілізації не буде. Це буде залежати від військово-політичної ситуації на Сході країни і від того, скільки нинішніх військових підпишуть контракт на продовження служби», - заявив Селезньов.

За його словами, Генштаб розпочав проведення серед військових ЗСУ інформаційної кампанії про переваги контрактної служби. Разом з тим в керівництві сподіваються, що збільшення заробітної плати військових до 7 тисяч гривень і розширений соцпакет приведе до лав ЗСУ нових людей.



Нагадаємо, раніше джерело в Міноборони України повідомляло, що сьома хвиля мобілізації може початися в кінці лютого 2016 року.


Джерело: http://uapress.info/uk/