вівторок, січня 12

НЕОЧІКУВАНО! «Ми знаємо, як спалити Ростов»: бойовики «ДНР» поставили ультиматум Росії

Бойовики терористичного загону «Троя», що діє на Донбасі, передали міжнародному волонтерському співтовариству InformNapalm дані про секретні об’єкти інфраструктури Ростовської області Росії та заявили, що готові підірвати їх, якщо позиції «Трої» будуть і надалі штурмуватися російськими ГРУшниками.



Таке повідомлення з’явилося на сайті спільноти, новину передає «Преса України».



Волонтери розповіли, що бойовики зв’язалися з ними електронною поштою та запропонували «злити конфіденційну інформацію». 

У повідомленні йдеться, що бойовики «Трої» підтвердили інформацію про те, що Донбас є зоною інтересів мафії кланів Головного розвідувального управління Генштабу РФ та Федеральної служби безпеки РФ, які контролюють наркотрафік, торгівлю зброєю та чорну трансплантологію.

Вони заявили, що хочуть навести порядок на Донбасі і з цією метою ставлять ультиматум російським спецслужбам.

«Братці з ГРУ, ми пройшли з вами багато, але тепер ви вирішили нас роззброювати і зачищати?! Ми маємо велику купу даних на секретній флешці, серйозніші, ніж відома «флешка Дрьомова».

Наші дані включають не лише компромат , а й інформацію про секретні об’єкти інфраструктури Ростовської області, військові сховища і склади хімії, ПММ та боєприпаси. Наші люди готові здійснити підрив небезпечних об’єктів у разі, якщо облога загону СПП «Троя» триватиме чи наші позиції штурмуватимуть», — йдеться у зверненні бойовиків до ГРУ РФ.

Як зазначили у спільноті InformNapalm, бойовики дійсно надіслали файл, у якому міститься інформація про небезпечні об’єкти та склади з великими обсягами хлору, ПММ, вибухових речовин.



Нагадаємо, в окупованому місті Озерянівка, що під Горлівкою Донецької області, проходять розбирання між бойовиками терористичного загону «Троя» та 1 армійським корпусом самопроголошеної «ДНР». Бойовики 1АК заблокували на базі командира «Трої» терориста з позивним «Алабай».


Джерело: http://agrimpasa.com/