неділю, січня 24

Плотницький і Захарченко домовляються про вбивство один одного – Шкіряк

Набирає обертів конфлікт між ватажками російських терористичних банд «ДНР-ЛНР». Ігор Плотницький замовляє вбивство Олександра Захарченка, а ватажок «ДНР» у свою чергу прагне крові першого. Ватажки терористів готові заплатити спецслужбам за ліквідацію один одного понад 1 мільйон американських доларів.


Про це розповів радник міністра у МВСУ Зорян Шкіряк, новину повідомляє «Преса України».




«За оперативною інформацією з тимчасово окупованих районів Донецької та Луганської області. Триває і набирає обертів конфлікт між ватажками російських терористичних банд ДНР-ЛНР. Із джерел наближених до лідерів терористів, стало відомо, що главар «ЛНР» Плотницький замовляє вбивство главаря «ДНР» Захарченка. А Захарченко, в свою чергу, прагне крові Плотницького», - зазначив радник міністра.

За його словами, Ігор Плотницький активно домовляється з відповідними фахівцями ГРУ ГШ ЗС РФ, котрі професійно знищили лугандонських ватажків терористів Мозгового, Бєднова, Дрьомова, Іщенка та ін. Саме ГРУ є основним куратором терористичної банди «ЛНР». У свою чергу, Олександр Захарченко домовляється про вбивство Плотницького зі «спецами» ФСБ, з котрими має постійний тісний зв’язок. 

«Щоправда, поки що вони так і не реалізували його замовлення на ліквідацію терористів Гіві та Мотороли. Обидва «герої ДНР», дізнавшись про це, буцімто прийшли «з поклоном» і затаїлися. Поки що фактично зникли з поля зору», - сказав Шкіряк.

Відомо, що ватажки терористів готові заплатити спецслужбам за ліквідацію один одного значну цифру. Кожен може викласти за вбивство конкурента понад 1 мільйон доларів США. 

«Звичайно, це гроші вкрадені не тільки людей. Вони здобуті на тотальних віджимах, пограбуваннях, контрабанді різних товарів та вугілля, масштабному наркотрафіку, дерибану отриманої з Росії «фіндопомоги», розкраданні так званої російської «гуманітарки», а також продажу отриманої з РФ зброї бойовикам «ІДІЛ», «Аль Каїди» та іншим міжнародним терористичним організаціям», - пояснив радник.

За його інформацією, після вбивства агентами ФСБ (за прямим наказом Путіна) колишнього очільника ГРУ генарала Сергуна, котрий готував «придворний бунт» і зміщення Путіна, між основними спецслужбами РФ, ГРУ і ФСБ загострюється протистояння. 

«Власне, воно триває ще з часів СРСР. Але зараз ця війна набирає масштабних обертів. Оскільки ГРУ і ФСБ є прямим конкурентами на ринку впливу на дії та рішення російської влади. Путін - це ФСБ. ГРУ ГШ ЗС РФ - це по суті його конкуренти. Зараз між ними йде боротьба за лідерство і вплив у середині Росії і Донбас є невід’ємною частиною цієї боротьби. Знищення Захарченка і Плотницького - це арена, хто кого. Зачекаємо», - резюмував Шкіряк.




Раніше ми повідомляли, що особистий конфлікт між двома головами російських терористичних банд "ДНР" і "ЛНР" Захарченком і Плотницьким посилюється та переростає у відкриту фазу протистояння. Незважаючи на те, що на публіку бандити намагаються демонструвати "сепаратистську єдність", насправді між ними давно йде війна на знищення. Суть полягає в спробах перерозподілу сфер економічного і політичного впливу в тимчасово окупованих районах Донецької і Луганської областей.


Дждерело: http://uapress.info/uk/