четвер, січня 14

Порошенко розповів на що піде заради звільнення Савченко, Сенцова та інших полонених

Президент України Петро Порошенко сьогодні, 14 січня, заявив, що готовий прийняти у себе на переговори будь-кого, заради звільнення українських полонених.



Мова йшла в першу чергу про політв’язнів Савченко та Сенцова.


Так само до цього списку Порошенко відніс усіх полонених, які зараз перебувають на території так званих «ЛДНР».

Порошенко запевнив, що готовий прийняти на переговори навіть ворога, аби врегулювати питання із полоненими, які перебувають у Росії та на територіях ОРДО та ОРЛО. 

Принаймні саме так лідер країни побудував відповідь на питання, яке включало у себе причини та наслідки нещодавнього візиту у Київ росіянина Бориса Гризлова.

«Я будуть зустрічатися з ким завгодно для того, щоб повернути додому українських героїв: Савченко, Сенцова, повернути українських заручників, які знаходяться як на окупованій території, так і на території РФ, забезпечити режим повної тиші, щоб припинити обстріл українських позицій», — запевнив Порошенко на прес-конференції відповідаючи на питання про порядок денний Контактної групи у зв’язку з візитом до Києва представника РФ в контактній групі Бориса Гризлова.



Нагадаємо, напередодні приїзду Гризлова окремі ЗМІ нагадували про те, що у РФ нібито активно обговорюється питання обміну української полоненої льотчиці Надії Савченко на захоплених у Щасті російських спецназівців Олександра Александрова та Євгена Єрофєєва.


Джерело: http://agrimpasa.com/