ЦІКАВІ ФАКТИ

вівторок, березня 15

Попасна під ударом: ворог поновив застосування керованих ракет - штаб АТО

Також не припиняються бої у районі шахти Бутовки, Авдіївки та Опитного. Позиції ЗСУ у районі Попасної бойовики обстріляли із керованої ракети.

 На Маріупольському напрямку за день, "прилетіло" 36 ворожих мін. Не припиняються бої у районі шахти Бутовки, Авдіївки та Опитного. Про це повідомили у прес-центрі штабу АТО у Facebook, інформують Патріоти України.


"Впродовж дня градус напруги дещо знизився, кількість обстрілів зменшилась.
Разом з тим, 14 разів російські терористичні угрупування обстріляли позицій Збройних Сил України.

Не дивлячись на досягнуті домовленості щодо припинення вогню в напрямку Авдіївки, для відновлення роботи Донецької фільтрувальної станції, російські найманці о 7.30 продовжили використовувати заборонене Мінськими угодами озброєння та з мінометів калібру 82 мм обстріляли позицій українських бійців, випустивши 4 міни.

З гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї російські терористи вели вогонь по опорних пунктах поблизу шахти Бутівка, Опитного та Новгородського.

На Маріупольському напрямку близько 16.00 з мінометів калібру 120 мм російські бойовики відкрили вогонь по позиціях поблизу Новотроїцького та випустили при цьому 36 мін.

По укріпленнях українських бійців поблизу Широкіного терористи вели вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

З протитанкової керованої ракети бойовики обстріляли позиції сил АТО в районі Попасної." - йдеться в повідомленні.