середу, березня 30

Кремль готує громадян до інформаційної атаки проти Путіна

Російська влада підготовлює громадян РФ до "правильного" сприйняття викривальних матеріалів про голову Кремля Володимира Путіна, які, за словами спікера російського президента Дмитра Пєскова, готує низка європейських засобів масової інформації.



"Чергове інформаційне вкидання, яке претендує на об'єктивність, готується в найближчі дні. Сообщает http://nv.ua/ukr/
Ми отримали дуже єлейні запити, складені в опитувальній манері, від організації, яка іменує себе Міжнародним консорціумом журналістських розслідувань", - цитує його Російська служба BBC.

Читайте також: Reuters опублікував статтю про старшу дочку Путіна Марію Фаассен
Як зазначає прес-секретар Путіна, відповідні публікації готуються в найближчі дні в Німеччині, США, Великобританії, Франції, Швейцарії та Росії.

Читайте також: Дочка Путіна. Катерина Тихонова увійшла в список найвпливовіших молодих людей
"Природно, як ви можете здогадатися, мова йде про Путіна особисто, мова йде про спроби дістатися до його сім'ї інформаційно, мова йде про друзів дитинства Путіна, про бізнесменів, серед яких Ковальчук, Ротенберг та інші, йдеться про якісь офшорні компанії, про велику кількість бізнесменів, яких він і в очі не бачив", - заявив Пєсков.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що міністерство фінансів США вперше прямо звинуватив президента Росії Володимира Путіна в корупції.