четвер, березня 31

Кількість обстрілів на Донбасі зменшилась, змінилась тактика бойовиків - штаб АТО


Проросійські найманці обстрілювали позиції ЗСУ з усіх калібрів одночасно, звітують у штабі силової операції. Активними терористи були на Маріупольському напрямку. Обстріли, протягом минулої доби 30 березня, не припинялись у районі Авдіївки. 


Сообщает: http://uapress.info/uk/


Бойовики змінили тактику ведення бою у зоні АТО, зазанчають у прес-центрі штабу. За вказаний період, 30 березня, відбулося 49 обстріли займаних силовиками позицій.

На Донецькому напрямку бойовики 7 разів цілили з мінометів у напрямку Авдіївки. 

«Вогонь калібру 120 та 82 мм було скеровано проти українських захисників і поблизу Опитного та Пісків. Обстрілюючи наші позиції ворог ускладнював ситуацію використовуючи одночасно ще й артилерію калібру 122 міліметри», - повідомляють у прес-центрі.

Прихильники «руського миру» застосовували міномети проти сил АТО і на Маріупольському напрямку. А саме в Широкіне, Павлополі, Талаківці та Гнутовому.

«На Луганщині незаконні збройні формування обмежились провокаціями наших воїнів зі стрілецької зброї, гранатометів та кулеметів великого калібру в районі Трьохізбенки. Незважаючи на тактику ведення вогню з усіх калібрів одночасно та підвищення інтенсивності обстрілів на окремих ділянках фронту позиції сил АТО залишилися незмінними», - додали у штабі.

Нагадаємо, 30 березня в 19 кілометрах від Маріуполя силовики зафіксували військовий судно Росії. Корабель вів радіоелектронну розвідку, повідомив спікер сектора «Маріуполь» Олександр Киндсфатер.