середу, березня 16

Вони першими з Майдану пішли на захист Батьківщини: На головній площі Києва відзначили другу річницю Національної гвардії України і пом'янули генерала-героя


На головній площі столиці відзначали другу річницю відновлення Національної гвардії та батальйону імені Генерала Кульчицького.

Сообщает: http://patrioty.org.ua
Сьогодні на Майдані Незалежності, в Києві, нацгвардійці, запрошені гості та кияни відзначили другу річницю відновлення Нацгвардії та батальйону імені Генерала Кульчицького. Про це пише Gаzeta.ua, зазначають Патріоти України.

Учасники мітингу згадали події дворічної давнини, як прямо з майдану люди вступали до лав НГУ, про проблеми та успіхи які формування пережило за цей період. Вшанували загиблих воїнів хвилиною мовчання.



"Це не лише свято створення батальйону, це свято Майдану, тому що вихідці з революції створили цей батальйон, зараз багато з них залишаються в лавах НГУ" - розповідає Володимир Баланович, старший солдат батальйону імені генерала Кульчицького, НГУ.

Керівництво батальйону також нагородило волонтерів, котрі допомагають виконувати бійцям свій військовий обов'язок.


Нацгвардійці поклали квіти до пам'ятника Героям Небесної Сотні та урочистою ходою пройшли урядовим кварталом до Центру культури та мистецтв МВС України, де продовжились урочистості.