четвер, березня 31

Пєсков назвав ідею ВРУ розірвати дипвідносини з РФ близькою до безумства

Дмитро Пєсков відреагував на бажання українських парламентарів розірвати дипвідносини із Росією. Він наголосив, що така ідеє межує з безумством і зажадав дочекатись остаточного рішення Ради, щоб дати повний коментар з цього приводу.



Новину повідомляє «Преса України».

Сьогодні, 31 березня, прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков дав короткий коментар з приводу того, що ВРУ підтримала постанову про припинення дипвідносин с Росією. Пєсков назвав це безумством, наголошуючи, що Рада й раніше приймала такі рішення. Чиновник додав, що варто почекати остаточного рішення, тоді він дасть більш широкий коментар.

«Давайте дочекаємося все-таки підсумків розгляду, чи буде Рада приймати якесь рішення чи ні. Звичайно, скажімо так, різні ініціативи, які межують з безумством, на жаль, не рідкість в Києві останнім часом, тому не хотілося б зараз якось коментувати», - заявив прес-секретар Путіна.

Як повідомлялось нами раніше, українські депутати придумали, як помститися РФ за утримання в полоні своєї колеги – льотчиці Надії Савченко. Вони ініціювали проект постанови про припинення дипломатичних відносин з Росією. Про підтримання даної постанови повідомив депутат Володимир Парасюк.

Однак сьогодні українські парламентарі розділились у бажанні розірвати дипстосунки із Росією. Зокрема, члени Комітету Верховної Ради у закордонних справах Іванна Климпуш-Цинцадзе і Володимир Ар'єв назвали таке рішення Комітету «провокацією популістів».