вівторок, березня 15

Аеропорт у німецькому Ганновері закрили через загрозу вибуху літака Turkish Airlines

У вівторок, 15 березня у Ганновері, Німеччина, була зупинена робота місцевого аеропорту. Це сталося після того, як приземлився літак Airbus A320 турецького авіаперевізника Turkish Airlines. Зокрема, аеропорт закрили через повідомлення про вибухівку на борту лайнера. 
Таку новину передає «Преса України» з посиланням на іноземні ЗМІ.

Повідомлення про вибухівку на борту пасажирського лайнера Airbus A320 знайшли в туалеті – це записка зі словом «бомба». Хто є автором «послання» наразі невідомо.
Одразу ж після приземлення повітряного судна всіх пасажирів негайно евакуювали. Борт почали перевіряти експерти.
Як зазначається, лайнер прибув до Ганновера зі Стамбула.
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 14 листопада, у якості запобіжного заходу був закритий один з терміналів британського аеропорту Гетвік, який знаходиться за межами Лондона і є другим за завантаженістю аеропортом у країні після Хітроу.
Північний термінал аеропорту евакуювали після того, як поліція затримала чоловіка, що залишив підозрілий пакунок у терміналі. Правоохоронці вивчають обставини інциденту.
«З огляду на події в Парижі у п'ятницю ввечері зростає усвідомлення загрози подібних інцидентів, і ми повинні ставитися до ситуації з усією серйозністю», - зазначив керівник детективів Нік Мей.
Разом з цим він запевнив, що загальний рівень загрози залишається таким, як і був, і люди повинні знати, якщо хтось поводиться підозріло.
Джерело:http://uapress.info/uk