середу, квітня 13

Прем'єріада триває: У "Народному фронті" звинуватили БПП в затягуванні призначення нового глави Кабміну


Народний депутат фракції "Народний фронт" Олександр Кодола прокоментував обстановку в парламенті. Він заявив, що головним винуватцем затримки формування нового уряду є Блок Петра Порошенка, який до цих пір не може визначитися з вибором кандидата на посаду прем'єр-міністра,повідомляють Патріоти України.


Сообщает: http://patrioty.org.ua/


Кодола вважає, що парламенту давно пора перейти до дій і формування нового Кабінету міністрів. Нардеп зазначив, що для якнайшвидшого виходу країни з політичної кризи, необхідно якомога швидше перейти до голосування, і його партія повністю до цього готова.

Головною причиною, по якій затримується голосування, Кодола вважає внутрішні неузгоджені дії в БПП. За його словами, члени блоку "Солідарність" до цих пір не визначилися з кандидатом на пост прем'єр-міністра.

Нагадаємо, що раніше нинішній прем'єр Арсеній Яценюк прийняв рішення про відставку. На тлі цього в парламенті почалася підготовка до формування нового кабінету міністрів. Одним з головних претендентів на цей пост є Володимир Гройсман. Очікується, що сьогодні повинна бути виставлена кандидатура на пост нового прем'єр-міністра України.