четвер, квітня 7

Під Авдіївкою загинули п'ять військових ЗС РФ - розвідка


Головне управління розвідки міністерства оборони України повідомило, що у боях під Авдіївкою загинуло п'ять та поранено дев'ять військових РФ.


Сообщает: http://uapress.info/uk/


«Зафіксовано чергові втрати у частинах та з’єднаннях 1 АК (Донецьк) ЗС РФ, що беруть участь у бойових зіткненнях у районі н.п. Авдіївка. 6 квітня ц.р. загинуло п’ять та отримало поранення дев’ять російських військовослужбовців зі складу 11 окремого мотострілецького полку (Макіївка), 3 окремої мотострілецької бригади (Горлівка) та 5 окремої мотострілецької бригади (Макіївка) 1 АК ЗС РФ», - йдеться в повідомленні.

Раніше ми повідомляли, що українські снайпери напередодні застрелили трьох бойовиків, які вели розвідку в притул до позицій військових у Горлівці. Неподалік ДРГ ЗСУ залишили терористам «сюрприз». Останній вибухнув біля 4 ранку, 7 квітня, у так званій «сірій зоні».   

Нагадаємо, що російські найманці активізувалися на Маріупольському напрямку. Всю ніч із 6 на 7 квітня  бойовики гатили по військовим АТО із забороненої мінськими угодами військової техніки.